Opljačkan slavni teniser: Tipsarevićima  lopovi odnijeli dragocjenosti iz kuće
Janko i Biljana Tipsarević

Unajmili obezbjeđenje

Opljačkan slavni teniser: Tipsarevićima lopovi odnijeli dragocjenosti iz kuće

Dok je teniser Janko Tipsarević bio u Kini, gdje je igrao čelendžer koji je i osvojio, u njihovom domu u Novom Sadu dešavala se prava drama!

Kako piše Blic, dva maskirana muškarca obila su bravu, a potom i upala u porodičnu kuću u kojoj teniser živi sa suprugom i ćerkicom Emili.

- Biljana je bila na kasnom ručku sa prijateljima, a kada su se vraćali kući, čuli su da nekoga ima u dvorištu. Čim su ušli u kuću, imali su šta i da vide.

Sve je bilo razbacano i ispremještano, a lopovi su odnjeli slike koje su za Tipsareviće imale sentimentalnu vrijednost i mnogo su im značile.

Kada su čuli da se Biljana i prijatelji približavaju kući, odmah su pobjegli, a u dvorištu su pobacali neke od stvari koje su planirali da ukradu.

Svi su bili u šoku, ali su se pribrali i odmah pozvali policiju, koja je stigla na lice mjesta i potom čitavu noć, a i sjutradan, provela u kući Tipsarevića u Novom Sadu.

Policija je odmah stigla, napravila zapisnik i popisala šta je ukradeno i uzela otiske.

Potom su umirili sve jer je bilo najbitnije da se ćerka bračnog para Tipsarević Emili ne potrese i da se zbog nje ne diže panika - dodaje dobro obavješten izvor.

Cijela kuća je pokrivena kamerama, tako da to umnogome policiji olakšava čitav slučaj. Porodica Tipsarević vjeruje da će se drama ubrzo završiti i da će policija što prije naći lopove.

- Biljana je odmah javila Janku šta se dogodilo, on je potom unajmio obezbjeđenje kako bi 24 sata čuvali porodicu.

Bio je užasnut, ali smireniji jer zna da je porodica bezbjedna i da su svi bili van kuće kada se to dogodilo.

Istraga je u toku i oni vjeruju da će policija ubrzo naći počinioce.

Blic.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.