Ženi se Andrija Milošević!
Foto: Instagram

Svadba u oktobru

Ženi se Andrija Milošević!

Obožavataljke mogu da zaborave na Andriju Miloševića, budući da je glumac riješio da se skrasi.

Šarmantni Crnogorac u oktobru staje na ludi kamen, a "Anđelka" je njegova koleginica Sandra Tomić sa kojom se već nekoliko godina zabavlja. 

Njih dvoje su u nekoliko navrata izjavljivali kako im brak ništa ne znači, te da se i u vezi osjećaju kao da su se registrovali, međutim, predomislili su se, pa će se za dva mjeseca vjenčati i prirediti proslavu u Beogradu za najbliže.

andrijaisandra1

Foto: Instagram

“Neće sigurno praviti cirkus od venčanja, oni to ne vole. Ne žele da to bude propraćeno medijima i sa 300 zvanica. Odlučili su se da vjenčanje organizuju u Beogradu jer oboje ovde žive, tu su započeli svoju ljubavnu priču. Takođe, žele da taj čin bude intiman i samo sa nekoliko najbližih prijatelja i porodicom. Andrija i Sandra su stvoreni jedno za drugo. Imaju slične stavove, razmišljanja. Odlično funkcionišu. Već su dugo zajedno, a nikad se nisu posvađali. Ovaj korak je bio logičan, a znam da jedva čekaju da se ostvare u ulozi roditelja, tako da se nadam da će se i to brzo dogoditi. Nakon što izgovore sudbonosno ‘da’, sa zvanicama će otići u jedan restoran gdje će to i proslaviti”. rekao je izvor blizak budućim mladencima za "Star".

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.