Adel skoro neprepoznatljiva bez šminke
Foto:Instagram

Obratila se obožavaocima putem „Instagrama“

Adel skoro neprepoznatljiva bez šminke

Popularna britanska pjevačica Adel otkazala je nastup u Finiksu u Arizoni zbog zdravstvenih problema, a obožavaocima se obratila u video-snimku putem društvenih mreža gdje se pojavila bez šminke.

Svi koji prate njen rad i karijeru znaju da se nikada ne pojavljuje bez ajlajnera na očima, ali sada je bilo drugačije.

Pjevačica je odlučila da zabilježi proces skidanja šminke i pokaže svoje pravo lice na fotografijama koje je postavila na Instagram.

Adelf2

Potom je objavila video-snimak koji je razočarao mnoge obožavaoce: „Neću moći da održim koncert večeras, zaista mi je žao. Imam prehladu već nekoliko dana i pokušala sam da je prevaziđem, ali sinoćnji koncert mi je pogoršao stanje. I da sam održala koncert, ne bih zvučala dobro. Mnogo, mnogo mi je žao što sam vas razočarala“, rekla je pjevačica, obećavši novi termin za koncert.

Obožavaoci su joj se zahvalili što je s njima podjelila prirodni izgled, ističući da prirodnu ljepotu treba slaviti i promovisati.

RTS/Instagram

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.