Drama u Grčkoj: Katarinu Živković napao lopov i oteo joj novčanik
Katarina Živković

Doživjela neprijatnost na odmoru

Drama u Grčkoj: Katarinu Živković napao lopov i oteo joj novčanik

Pjevačica Katarina Živković našla se na meti lopova, koji ju je tokom boravka u Grčkoj napao i uzeo joj novčanik, u kojem se nalazilo blizu tri hiljade eura.

Ona je sa prijateljima otputovala na ovu destinaciju gdje je trebalo da provede nekoliko dana i napuni baterije pred zakazane nastupe, ali nije ni slutila da će joj se ovo desiti

- Sve se odigralo u nekoliko sekudni i niko nije mogao da vjeruje da će joj se to dogoditi. Posle plaže otišli smo u hotel, kako bismo se spremili za večeru i za klub. Krenuli smo centralnim šetalištem u Atini i nepoznati mladić prišao je Katarini s leđa i oteo joj novčanik, u kojem je imala novac za cijelo ljetovanje, negdje oko tri hiljade eura.

U prvom trenutku svi smo stali i nismo mogli da vjerujemo šta se dešava, a dok smo se rasvijestili, lopov je već pobjegao. Odmah smo pozvali policiju, koja je došla, napravila zapisnik i rekla kako će sve uraditi da nađe kradljivca. Srećom, Katarina u tom novčaniku nije nosila pasoš, već je ostao u hotelu, na recepciji, ali problem je nastao kada je shvatila da u tom novčaniku nije imala samo pare već i sva dokumenta, od kartica, vozačke dozvole, lične karte i ostalih bitnih stvari, koje su joj potrebne - kaže Katarinin prijatelj za Alo koji je bio sa njom u Grčkoj.

Katarina je kazala da je bila veoma uplašena kada se sve dogodilo.

"Nisam vjerovala da ovako nešto može da mi se desi na odmoru. Imala sam strah da li će se vratiti i pokušati opet nešto da uradi. Morala sam cijeli  slučaj da prijavim policiji, ali se nadam da mi se ovo više neće dogoditi. Prijatelji su bili uz mene, tako da su mi oni mnogo pomogli. Sledeći put ću biti pametnija kada budem odlazila na odmor - kaže pjevačica za Alo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.