Bratanica Vlade Georgieva napisala pismeni zadatak o njemu
Vlado Georgiev

Osoba kojoj se divim

Bratanica Vlade Georgieva napisala pismeni zadatak o njemu

Vladana (10), bratanica popularnog pjevača Vlade Georgieva napisala je pismeni zadatak pod nazivom "Osoba kojoj se divim" koji govori o njenom stricu.

"On piše najljepše pjesme, pjeva ih dušom i srcem, ali iznad svega on je najbolji stric. Po njemu sam dobila ime i imalo isto prezime. Moj stric - Vlado Georgiev. Gleda me nježno i toplo svojim zelenim očima. Među mnogo ljudi mogu ga prepoznati po kratko ošišanoj kosi i "rej ban" naočarima", napisala je Vladana u uvodu svog pismenog zadatka.

"Osim muzike, voli i motore. Veoma je iskren i direktan. Nikad me nije prevario i zato mu ja 100 posto vjerujem. Kada zajedno provodimo vrijeme, igramo igrice i surfujemo po internetu. Ocjenjuje me u gimnastici i za pjevanje. Ponekada je u ocjenjivanju previše strog, a ponekada preblag. Njegove sugestije, savjeti i kritike mnogo mi znače. Kada on kaže da nešto nije dobro, znam da to treba da popravim. Milsim da se sviđa mnogim ljudima, a meni je omiljeni pjevač. Osoba kojoj se divim, koju volim i poštujem je definitivno moj stic", nastavila je ona.

Oduševljeni Vlado objavio je fotografiju ovog divnog pismenog zadatka na svom Tviteru.

"Ovo je napisala moja Vladana. Gutam knedle. Ljubav najveća što može da bude", napisao je pjevač.

(Press Online)