Rasta očajan: Život sa Anom je pakao

Nakon samo 27 dana braka

Rasta očajan: Život sa Anom je pakao

Jedva da je prošlo mjesec dana otkako su se vjenčali, a Rasti se već "smučio" brak sa Anom Nikolić.

Kako kaže, život mu se pretvorio u pakao otkako je postao suprug Ane Nikolić, a sve zbog prevelike pažnje medija. 

“Ne prija mi ovakva vrsta popularnosti. Nikada nisam koristio medije da bi mi karijera bila uspješnija. Odavno radim u Srbiji i dijaspori, uspjeh sam napravio zahvaljujući internetu. Svoje pjesme nisam reklamirao u novinama i na televiziji, jer nije bilo potrebe za tim. Ovo sada je nenormalno. Ne mogu da izađem iz kuće, a da me neki novinar ne čeka ispred”, priznao je za “Kurir”. 

Ipak, o onome što javnost najviše zanima, a to je kako je uopšte došlo do braka nije još uvijek želio da govori.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.