Marijana i Nemeš  brakom spasili vezu
Foto: Leonard Nincevic/HaloPix/PIXSELL

Nakon velikog pomirenja

Marijana i Nemeš brakom spasili vezu

Ne mislim da je brak najveći dokaz ljubavi, ali imao sam potrebu da na taj lijep način zaokružimo priču koja je znala biti prilično turbulentna. Htjeli smo da to bude novi početak, prvo poglavlje u mirnom razdoblju i osnova da jači nego ikad nastavimo dalje, kaže Nikola Nemešević Nemeš (27).

Vjenčanje s Marijanom Kovačević (32) početkom mjeseca uslijedilo je nakon velikog pomirenja. Početkom ljeta su nakon dvije godine obnovili vezu započetu 2011. godine u 'Velikom bratu'.

Prekinuli su zbog razdvojenosti jer je Marijana živjela u Zagrebu, a Nemeš u Beogradu.

U međuvremenu su oboje imali veze i shvatili da ne mogu jedno bez drugoga. Trenutno žive u Istarskom Novigradu, gdje su se i vjenčali, a muzičar kaže kako nije bitno gdje će dalje nastaviti život.

- Bio to Zagreb, Beograd ili inostranstvo, važno je da smo zajedno, da bude posla i pravih prijatelja oko nas - kaže Nemeš.

Marijana iz prvog braka s pomorcem Ivanom Čvrljkom ima ćerku Korinu (7) koja se s Nemešom odlično slaže. Diplomirani operni pjevač u Hrvatskoj je okupio bend koji nastupa pod njegovim imenom.

- Imamo želju vratiti funk na velika vrata. Naravno, ima bendova koji imaju funky prizvuk, ali otkad nema Kralja, Dina Dvornika, malo ko je uspio tu vrstu muzike plasirati do velikog broja slušalaca. Mi smo to sebi zadali kao zadatak i bićemo istrajni u tome - najavljuje Nemeš planove za karijeru. 

24sata.hr

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.