Užas:Otuđena ćerka holivudskog glumca već pet godina služi kaznu zbog ubistva djeteta
Foto: coverimages

Djevojčica je bila ćerka njene najbolje prijateljice

Užas:Otuđena ćerka holivudskog glumca već pet godina služi kaznu zbog ubistva djeteta

Ćerka holivudskog zavodnika Bilija Boba Tortona, tridesetdvogodišnja Amanda Brumfild već pet godina nalazi se iza rešetaka gdje služi kaznu od 20 godina zbog ubistva jednogodišnje djevojčice Olivije Medison Garsije. Djevojčica je bila ćerka njene najbolje prijateljice i ona ju je tog dana čuvala.

Amanda, koja je i sama majka dvoje djece, tvrdi da je u pitanju nesrećan slučaj i da je beba sama pala iz ograde za igranje. Ipak, sud je ustanovio da je nemoguće da je dijete koje je palo sa tako male visine zadobilo veliku frakturu lobanje, otoke i krvarenje u mozgu. Ono što najviše baca sumnju jeste zašto je oklijevala da dva sata pozove pomoć. Osuđena je na 20 godina zatvora zbog prvostepenog ubistva i zlostavljanja djeteta.

 

Torton je priznao nekoliko puta da nije bio uz ćerku kada je bila dijete, budući da se od njene majke razveo 1980. godine. 

“Nije odrasla pored mene, pa smo manje-više stranci. Povezali smo se tek skoro“, izjavio je Torton 2005. godine. 

S druge strane, Amanda koja danas služi kaznu zatvora za ubistvo dijeteta je još 2001. godine pričala o odnosu sa ocem. 

“Uvijek je činio da se osjećam isključeno iz njegovog života. Nemam ništa protiv njega. Volim ga, on je moj otac. Samo želim da bude tu. Ne želim da plačem zbog toga, ali nije fer da ga stalno gledam na televiziji, a on ne može ni da me pozove“, priznala je Amanda magazinu „Inside Edition“. 

Ipak, njihovo ponovno obavljanje kontakta nije urodilo plodom. Amanda je 2010. godine uhapšena, a tom prilikom se i glumac oglasio saopštenjem za javnost u kojem je ponovio kako nema kontakt sa ćerkom. 

“Gubitak svakog dječijeg života je nevjerovatna tragedija, a moje srce je sa porodicom djevojčice“, rekao je tada

Bulevar/B92

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.