Bred Pit uživa u čarima hrvatske rivijere

Viđen u Zadru

Bred Pit uživa u čarima hrvatske rivijere

Holivudska filmska zvijezda Bred Pit sa prijateljima provodi dane na hrvatskom dijelu Jadrana, prenose hrvatski mediji.

Jedan od najpoznatijih glumaca Holivuda juče je viđen u Zadru, a jutros u Biogradu.

Slavni američki glumac sa grupom prijatelja u Zadar je doplovio na manjoj jahti, ni po čemu upadljivoj, i vezao se na zadarskoj rivi.

Nakon što su, vjerovatno, napravili krug po starom gradskom jezgru, uputili su se prema Biogradu.

Iako niko nije znao da je Bred Pit u tim krajevima, pa njegov dolazak nije pratila uobičajena i njemu toliko mrska medijska pompa, ležerno odjevenog glumca u bijeloj kombinaciji sa šeširom na glavi neki su građani ipak prepoznali i fotografisali mobilnim aparatima.

Nakon Biograda, Bred je s ekipom nastavio put Šibenika.

Pit je na Jadranskoj obali snimao i prvi film kojim se probio u glumačke vode. U ostvarenju Tamna strana Sunca, Božidara Nikolića iz 1988. godine, koje se snimali u Kotoru i Dubrovniku, Pit je glumio tragičnog momka sa neobičnim oboljenjem kože koji pronalazi ljubav svog života.

Tanjug/RTS

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.