Brena i Filipova mama napale Prijovićku: Vrijeme je da nam rodiš unuče

Između dvije vatre

Brena i Filipova mama napale Prijovićku: Vrijeme je da nam rodiš unuče

Filipova maćeha i majka opkolile pjevačicu na njegovom rođendanu i insistirale da sa Živojinovićem što prije poradi na prinovi.

Aleksandra Prijović se na proslavi rođendana dečka Filipa Živojinovića našla u neprijatnoj situaciji zbog budućih svekrva Lepe Brene i Zorice Nakić!

Kako Kurir Star saznaje, pjevačicu su iz čista mira maćeha i majka njenog budućeg muža napale, tvrdeći da je došlo vrijeme da im podari unuče.

 Brena i Zorica iskoristile su Filipovo kratko odsustvo sa zabave da porazgovaraju s Aleksandrom. Pjevačica se našla između dvije vatre! Prvo ju je Zorica obasipala komplimentima da nikada nije imala ljepšu snajku, da ju je cijela familija zavoljela... Zatim je Brena potvrdila Zoričine riječi i dodala da je, pored svega toga, i odlična pjevačica .

aleksandraprijovicfilipbrenazorica1472652073981775


Mic po mic i Bobine žene napadoše snajku. Govorile su joj da bi one bile najsrećnije kada bi postale bake i da bi bilo prelijepo kada bi ona i Filip poradili na bebi. Aleksandra se prvo smješkala jer je mislila da se šale, a kada je shvatila da su ozbiljne, izvlačila se da ima vremena za to. Na kraju su Brena i Zorica rekle Priji da će podržati svaku njenu odluku.

Kurir.rs

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.