Kraljevski doček: Digli most na Temzi zbog Sandre Meljničenko!(FOTO)
Foto: Profimedia

„King of Bling”

Kraljevski doček: Digli most na Temzi zbog Sandre Meljničenko!(FOTO)

Meljničenkovi su stigli u britansku prijestonicu, a zbog uplovljavanja njihove luksuzne jahte „King of Bling” na Temzi je podignut most.

Nekadašnja manekenka Sandra Meljničenko i njen suprug, ruski biznismen Andrej Meljničenko, sa ćerkom Tarom stigli su u britansku prijestonicu.

jahtameljnicenkovih147324489196096

Foto:Profimedia

Ispod londonskog mosta Tauer otkako je sagrađen, prije više od jednog vijeka, rijekom Temzom prošlo je na desetine hiljada brodova, ali se na prste mogu izbrojati ekskluzivne superjahte, otporne na bombe, kakva se nalazi u vlasništvu Meljničenkovih, prenose pritanske novine.

jahtameljnicenkovih147324489196098

Foto:Profimedia

Njihova jahta vrijedi nevjerovatnih 225 miliona funti, ima sedam luksuznih kabina za 14 gostiju, prostor za 42 člana posade i čak tri bazena.

Stil.Kurir.rs

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.