Manekenka koja ima vitiligo zavela Luisa Hamiltona (Foto)
Luis Hamilton

Tajna veza

Manekenka koja ima vitiligo zavela Luisa Hamiltona (Foto)

Poslednjih godina manekenski svijet zauzele su i one malo drugačije ljepotice od klasičnih mršavica. Počele su da se cijene različitosti, plus-sajz, kao i djevojke sa nekim, pa nazovimo, nedostacima.

Jedna od njih je Vini Harlou. Ona je manekenka koja ima vitiligo i koja vlada modnim pistama. Poslednja vijest iz njenog života je da je u vezi sa vozačem Formule 1 Luisom Hamiltonom. 

53656085757d1472db4f51829865421w640

Foto: Guliver/Cover Images

Vini i Luis su, prema pisanju stranih medija, već mjesecima u tajnoj vezi. Izvor kaže da su simpatije među njima počele na jednoj zabavi koja je bila u Njujorku, ali da par želi da ovu vezu zadrži samo za sebe.

Super žena

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.