Depardje izvrijeđao Kusturicu: Sve je kod njega lažno, hoće i da bude Srbin, ali nije
Žerar Depardje

Osuo paljbu

Depardje izvrijeđao Kusturicu: Sve je kod njega lažno, hoće i da bude Srbin, ali nije

Žerar Depardje, jedan od najvećih francuskih glumaca svih vremena napao je Emira Kusturicu uoči premijere njegovog novog filma „Na mliječnom putu“.

Depardje u intervjuu za „La Republicu“ nije imao lijepe riječi za Kusturicu. 

“Nije popularan kao što želi da se dokaže. On hoće i da bude Srbin, ali nije. On je jedna mora od lika, sve je kod njega lažno“, izjavio je. 

Kako kaže, i Moniku je upozorio na Kusturicu. 

“Rekao sam joj da je apsurdno da radi sa njim. Dobro je poznajem, ona je vrlo pametna žena, lijepa, senzualna, ne mogu da shvatim kako je prihvatila da snima film sa jednim takvim tipom. Kod njega ne postoji ništa sem obmane i laži“, zaključio je i dodao da više ne želi da priča o njemu.

 B92

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.