Ceca dala svoj sud: Evo šta misli o Veljkovoj novoj  djevojci
Ceca sa sinom Veljkom

Ceca dala svoj sud: Evo šta misli o Veljkovoj novoj djevojci

Sin folk dive Cece Ražnatović, Veljko, započeo je vezu sa voditeljkom Ksenijom Bujišić, a slavna pjevačica prokomentarisala je novu ljubav njenog mezimca.

Veljko je portvrdio vezu sa Ksenijom, a Ceci se veoma dopada djevojka sa kojom je njen sin "uplovio" u romansu.

- Ksenija je preslatka. Znam je duže nego Veljko, upoznala sam je na vašoj televiziji. Baš mi se dopada. Atraktivna je i šarmantna - rekla je Ceca za "Pink.rs".

142405253321801371148162129895635n

Ceca je takođe i prokomentarisala trenutno emotivno stanje ćerke Anastasije.

- Anastasija je trenutno u mirnom periodu. Odlučila je da se fokusira na fakultet, pa što se tiče ljubavi nema ničeg novog. Super joj je ovako. Vidim da je zadovoljna i to mi je najvažnije - kazala je folk diva.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.