Ovako izgleda najava za treću sezonu
Foto:Instagram

Novi satav žirija

Ovako izgleda najava za treću sezonu "Pinkovih zvezdica"(FOTO)(VIDEO)

Šta to spremaju Jelena Tomašević, Sergej Ćetković i Aleksandar Cvetković Sale iz Tropiko Benda? Oduševićete se kada čujete priču iza slika!

Ako volite "Pinkove zvezdice", oduševiće vas najava za novu, treću sezonu, koja će se dosta razlikovati od prethodne, budući da je žiri gotovo potpuno promijenjen. Tako u ovoj emisiji više nećemo gledati Harija Varešanovića i Milana Stankovića - njihovo mjesto zauzeće Sale Tropiko i Sergej Ćetković.

Međutim, sudeći po najavi za novu, treću sezonu, novi članovi žirija se sjajno slažu, a sama najava je uspjela da raznježi sve koji su je vidjeli. U njoj Jeleninu pjesmu pjeva malena Darija Vračević, prava zvijezda prethodne sezone.

143108761350106902868321839603759n1

Foto:Instagram

Ako se po jutru dan poznaje, vjerujemo da će i nova sezona "Pinkovih zvezdica" biti izuzetno dobra! Šta vi kažete, kako vam se dopada novi sastav žirija?

Super žena
 
 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.