Nevjerovatno: Dženet Džekson čeka prvo dijete u 51. godini
Dženet Džekson

Ljekari joj naredili da ne izlazi iz kreveta

Nevjerovatno: Dženet Džekson čeka prvo dijete u 51. godini

Dženet Džekson rodiće prvo dijete u 51. godini, što je potpuno nevjerovatno, a ljekari su joj savjetovali da ne izlazi iz kreveta.

Pjevačica se trenutno osjeća dobro, ali su joj ljekari savjetovali da bude oprezna. Ona je jedno vrijeme razmišljala o tome da usvoji dijete, jer se plašila da neće moći da zatrudni. 

Pazi na trudnoću, zdravo se hrani i pokušava da se ne uzrujava. Kada je saopštila ovu vijest, u suštini su svi bili u šoku, jer je rijetkost da žena ostane trudna u njenim godinama. 

Elem, Dženet će prvo dijete dobiti sa katarskim bogatašem Visamom al Manom (42).

Super žena

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.