Marko i Adriana zajedno slavili ćerkin rođendan (FOTO)
Marko Jarić i Andrijana Lima

U dobrim odnosima i nakon razvoda

Marko i Adriana zajedno slavili ćerkin rođendan (FOTO)

Proslavljeni košarkaš Marko Jarić i njegova bivša supruga top-model Adriana Lima još jednom su pokazali da su poslije razvoda ostali u dobrom odnosu.

Oni su zajednički organizovali proslavu rođendana mlađe ćerke Sijene, koja je napunila četiri godine.

Iako su se prije dvije godine rastali, Marko i Adriana su se dogovorili oko svakog detalja u vezi sa Sijeninom željom kako će da izgleda parti.

321000x0

Proslava rođendana, Foto: instagram

Uz pomoć starije ćerke Valentine(7), a po svoj prilici i profesionalnih dekoratera, oni su na dan Sijeninog rođendana Adrijaninu kuću ukrasili tako da izgleda bajkovito. Sve je bilo u znaku djevojčicine omiljene junakinje iz crtaća Male Sirene - od torte do ukrasa. Kuća je bila ispunjena balonima, morskim zvijedicama i cvijećem, a Adriana i Marko nisu odoljeli da taj divan dekor ne podijele sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

311000x0

Sve u zanku Male Sirene, Foto: instagram

- Prije četiri godine rođen je najslađi anđeo, moje sunce, moje srce, moje sve, Sijena.

Mama i Valentina te mnogo vole. Blagoslovene smo što te imamo u našim životima. Sijena, volimo te! - emotivno je poručila Lima, dok je Marko ponosno okačio video sa slavlja.

Alo.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.