Zaratile Brenine snajke: Prijovićka ne želi da čuje za Stefanovu bivšu
Foto: Kurir

Ne mogu očima da se vide

Zaratile Brenine snajke: Prijovićka ne želi da čuje za Stefanovu bivšu

Nekada najbolje drugarice Aleksandra Prijović i Nadica Ademov sad ne mogu očima da se vide.

Njih dvije su bile nerazdvojne još od pete sezone takmičenja „Zvezde Granda“, ali, kako tvrde dobro upućeni, njihovo prijateljstvo je puklo zbog ljubomore.

Naime, Nadica, koja je bila kratko s Breninim sinom Stefanom Živojinovićem, ne može da podnese to što je njena veza pukla, a Prijovićkina s njegovim bratom Filipom i dalje traje. Ona smatra da je Prijovićki upravo ta ljubav donijela popularnost i nastupe, što njoj nije pošlo za rukom. Počela je da je ogovara na svakom koraku, Prija je to saznala i stavila tačku na njihovo prijateljstvo. Nju je naročito pogodila Nadičina izjava da joj je žao koleginica koje su morale da ugrade silikone, u kojoj se pronašla.

- Aleksandra je bijesna na Nadicu. Ubijeđena je da je na nju mislila kad je to izjavila, a i ne može da joj oprosti što je kod zajedničkih prijatelja komentarisala kako Prija ne bi nikad bila ovo što je danas da nije upecala Breninog pastorka. S druge strane, Nadica je neko ko je imao naklonost i publike i žirija u „Zvezdama Granda“ pa ipak nije uspjela da napravi ozbiljniju karijeru - navodi naš izvor i dodaje:

- Ademovljeva je jednom prilikom kroz šalu izjavila da Aleksandra nije boginja ako se zabavlja s Filipom Živojinovićem, i to je bio početak zahlađenja odnosa između njih dvije. Prije nedelju dana Prijovićka me zvala, bila je jako bijesna zbog Nadičine izjave u vezi sa silikonima i tada mi je rekla da više ne želi da je vidi u životu .

Kurir.rs
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.