Nije mirna kao što djeluje: Anastasija Ražnatović napravila haos u prodavnici(FOTO)
Anastasija Ražnatović

Pokazala svoju drugu stranu

Nije mirna kao što djeluje: Anastasija Ražnatović napravila haos u prodavnici(FOTO)

Anastasija Ražnatović pokazala je da nije uvijek mirna djevojka kao što djeluje.

Ćerka folk dive Cece Ražnatović izgleda da se malo oslobodila otkako je raskinula vezu sa Kostadinom Terzićem, pa sada uživa u svojoj slobodi i mladosti.

Tako se na Instagramu pohvalila fotografijom koja je nastala dok je sa prijateljem bila u jednom supermarketu, gdje se vozala u kolicima za kupovinu.

Nasmijana Anastasija, koja je nedavno i promijenila boju kose i ofarbala se u crno, nasmijala je svoje pratioce i prijatelje kojima je drago što se osmijeh vratio na njeno lice.

1436912014120608524258001608277202n

Foto:Instagram

Podsjetimo, njena majka Ceca potvrdila je nedavno da je njena ćerka okončala dugogodišnju vezu sa Kostadinom, a potom je i Anastasija progovorila o raskidu, te istakla da su njih dvoje ostali u dobrim odnosima i da priče o svađama nisu istinite.

Inače, nakon raskida, Anastasija je promijenila imidž, a zbog novog izgleda sada je mnogi porede sa Kim Kardašijan.

Blic.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.