Bulat objavio rezultate testa na drogu: Dobili su 30.000 eura da mi namjeste

Pozitivan na jednu supstancu

Bulat objavio rezultate testa na drogu: Dobili su 30.000 eura da mi namjeste

Marko je zbog pisanja medija o takozvanoj aferi "kokain" uradio test na narkotike, a rezultat je podijelio sa medijima. Priložio je i nalaz.

- Uradio sam to da bih sprečio dalje širenje laži, i da bi Marijina ćerka Sofija mogla na miru da ide u školu. Sve jasno piše - test na amfitamine je negativan, kao i na barbiturate,kokain, metadon, ekstazi, opijate, TSA, fenciklidin, marihuanu...

Ipak, ima jedan izuzetak:- Pozitivan sam na benzodiazepin, jer sam, prije dva dana, pio Bensedin da se smirim.

Bulat još jednom odlučno demantuje bilo kakvu vezu sa narkoticima, i u čudu se pita kako je, uopšte, cijela priča pokrenuta:

- Mislim da je ovo nešto od ranije, i da je nekom plaćeno 30.000 eura da se pusti priča ne bi li se, valjda, nas dvoje rastali... Otići ću, po svemu sudeći, i na sudsku medicinu, dati pramen kose, da se utvrdi da li je ikada u mom organizmu bilo narkotika. Onda će da su ti koji sada pričaju da su sa mnom davno šmrkali, još i lažovi, pored toga što već znamo da jesu.

Marko u dahu nastavlja:

- Teško je boriti se, ne traje to dan-dva. Porodici ubijene Jelene Marjanović 70 dana nisu dali mira, a šta tek ja živ da očekujem...

Bulat takođe tvrdi:

- Moja žena nije hapšena, niti privođena. Upravo sam je ispratio na odmor na Rodos, da se malo skloni i odmori. Da je imala krivičnu prijavu, logično, ne bi mogla da napusti zemlju. Ta priča da je kokain pronađen u sandučetu... Kokain može da ubaci u sanduče bilo ko.

Kivan je pjevač i na medije:

- Pišu da ja pjevam, dok ona "pjeva" u policiji, a ona, zapravo, za to vrijeme ili sjedi u toj istoj kafani, ili je kod kuće. Jedan portal nešto napiše, a ostali samo prenesu, tako im je najlakše da se "operu"

Espreso.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.