Hurem i Mahidevran pijanče po klubovima!
Merjem Uzerli, Selma Ergeč i Nur Fetahoglu

Lumpuju do zore

Hurem i Mahidevran pijanče po klubovima!

Merjem Uzerli, Selma Ergeč i Nur Fetahoglu, zvijezde serije "Sulejman Veličanstveni", ljubavne jade liječe opijajući se u istanbulskim barovima.

Nur Fetahohoglu, Selma Ergeč i Merjem Uzerli, poznatije kao Mahidevran, Hatidže i Hurem iz popularne serije “Sulejman Veličanstveni” u posljednje vrijeme sve češće lumpuju u klubovima same i do zore! Naime, u turskim medijima se navodi da tri ljepotice liječe ljubavne jade opijajući se u istanbulskim noćnim klubovima.

Lepa Hatidže nedavno je prekinula vezu sa kolegom sa seta, Okanom Jalabikom, koji u seriji tumači lik Ibrahima, dok se Mahidevran razvela od brokera Murata Ajsana, pa im uspješna Hurem, koja se krajem prošle godine vjerila za svog dečka, turskog biznismena Kana Ateša,daje savjete kako da prebrode krizu.

Tek pred kraj snimanja druge sezone Selma i Okan odlučili da svoju tadašnju vezu otkriju javnosti. Međutim, ubrzo su raskinuli jer Selma više nije mogla da trpi Okanovo raskalašno ponašanje. Smetalo joj je što je pijan jurio djevojke po istanbulskim noćnim klubovima. Nur Fetahoglu, u “Sulejmana” je ušla kao Nur Ajsan, ali kako se u međuvremenu razvela od supruga brokera Murata Ajsana, vratila je djevojačko prezime Fetahoglu.

– S Muratom sam ostala u korektnim odnosima, od njega sam tražila samo da zadržim njegovo prezime. Proslavila sam se kao Nur Ajsan i mislila sam da ću promjenom imena izgubiti dio svog identiteta. Kolegice su me uvjerile da to neće uticati na moju karijeru i imale su pravo – rekla je glumica, koja je kao povod za razvod navela nepomirljive razlike karaktera. Braku je ipak, otkrili su turski mediji, presudila njena veza sa kolegom Nekatijem Sasmazom.

(Medio.rs)