Lepa Brena mogla bi da bude nova ministarka finansija
Lepa Brena

Riješila bi glavni problem u Srbiji

Lepa Brena mogla bi da bude nova ministarka finansija

Folk zvijezda Lepa Brena otkriva da je politika nikada nije zanimala, ali da bi zarad boljeg sjutra svoje i tuđe djece rado preuzela Ministarstvo finansija i tako regulisala glavni problem u Srbiji.

Osim što godinama razgaljuje srca i muzikom čini srećnim mnoge ljude u cijelom regionu, ona kaže da bi joj to bio cilj i kada bi sjela u ministarsku fotelju.

- Mislim da politika nije moj segment i da mi ne leži, jer ne umijem da živim na tuđim jaslama, pa zbog toga i ne bih bila dobar politiačr. Ja sam žena koja se bavi optimizmom, svojom i tuđom djecom, mladim ljudima koji treba da se postave na noge.

Nekako sam navikla da steknem, da zaradim i da uložim - kaže Brena za Alo, pa shodno tome i bira ministarstvo u kojem bi joj novac bio glavno sredstvo upravljanja.

- Ministarstvo finansija bi mi leglo odlično. Vodila bih ga bez greške! Kod mene bi svi morali da rade i svi bi morali da plaćaju porez. Ne postoji zemlja u kojoj se, ako se dobro radi, ne plaća porez. Tako da bi u toj zemlji kada bih ja bila na čelu finansija svi radili i bili srećni.

Imali bismo dobro školstvo i dobro zdravstvo, bilo bi tu dosta stranih investicija i sve bi bilo dobro - sa gromoglasnim smijehom završava svoju kampanju Brena, kojoj se očigledno dopala pomisao da bude gospođa ministarka.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.