Eurokrem sam dijelio da bi dijete imalo i za sjutra
Aca Pejović

Ispovjest Ace Pejovića

Eurokrem sam dijelio da bi dijete imalo i za sjutra

Pozajmljivao sam za mlijeko i dijelio eurokrem na dva dijela kako bi mi dijete imalo i za drugi dan, potpuno je iskreno Pejović

Pjevač Aco Pejović otkrio je da nije uvijek živio u blagostanju i da je u Beograd došao sa ženom i malim djetetom sa samo 300 dinara u džepu, a za 27 kvadrata u kojem su živjeli morao je da iskešira 250 maraka.

"Sa suprugom i ćerkom živio sam u 27 kvadrata i tog vremena sjećam kao najtežeg, ali i najljepšeg u životu. Došli smo sa bukvalno tristo dinara u džepu, a samo kirija je koštala 250 maraka. Pozajmljivao sam za mlijeko i dijelio eurokrem na dva dijela kako bi mi dijete imalo i za drugi dan", otvorio je dušu Pejović u emisiji Amidži šou.

Ispričao je i o svojim iskustvima dok je živeo i radio u Francuskoj i tom prilikom otkrio da su ga skidali na granici, i to do gole kože.

"Gospodine Pežovik, tako su me nazvali Francuzi, izađite napolje. I tako su me skinuli, skroz. Dva dana sam bio u zatvoru i dobio zabranu od dve godine u pasošu", ispričao je Aco Pejović.

Aco nije znao šta će dalje, pa je sjeo u šinobus koji prevozi radnike koji žive u Italiji, a rade u Francuskoj i prevezao se. "To veče sam spavao na klupi i stvarno sam imao sreće, niko me nije opljačkao niti nešto slično", rekao je pjevač.

(Kurir)