Još jedna tragedija u porodici poznate pjevačice
Foto: Screenshoot

Još jedna tragedija u porodici poznate pjevačice

Samo osam mjeseci nakon što je suprug Selin Dion preminuo od kancera, a potom i njen brat Danijel, kanadska pop diva suočava se sa još jednom porodičnom tragedijom.

Naime, sestri poznate pjevačice nedavno je dijagnostikovan rak grla i njeno zdravstveno stanje je teško.

Kanadska diva, koja potiče iz velike porodice, nije željela da precizira o kojoj se sestri radi, ali je otkrila da ponovo prolazi kroz tešku situaciju, prenosi Blic.

Podsjetimo, prije osam mjeseci Dionova je izgubila ljubav svog života, kada je Rene Anželi izgubio dugogodišnju borbu sa rakom, a pjevačica je otkrila da joj je najteži momenat bio, kada je vijest trebala da saopšti sinovima.

- Tražila sam stručne knjige koje bi mi pomogle kako da im sve to objasnim. I mene je sve to strašno potreslo. Nijesam mislila da ću morati na taj način da razgovaram sa djecom - rekla je pjevačica nedavno za "Yahoo News".

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.