Prvi član kraljevske porodice koji je javno priznao da je gej
Kraljevska porodica

Dugo imao problema sa seksualnošću

Prvi član kraljevske porodice koji je javno priznao da je gej

Lord Ajvar Mauntbaten (53), rođak kraljice Elizabete, prvi je član proširene britanske kraljevske porodice koji je javno priznao da je gej.

Lord Ajvar, pra-pra-praunuk kraljice Viktorije, muškarca s kojim je u vezi upoznao je u martu na skijanju, i od tada su nerazdvojni. Njih dvojica danas žive zajedno, ali lord Mauntbaten priznaje da mu treba još vremena da se u potpunosti navikne na činjenicu da je sada u vezi sa muškarcem.

CsqM40WAAIJWNf

"Sada sam mnogo srećniji, ali još uvijek nijesam 100 posto navikao na to da sam gej. Kad sam odrastao, o tome se pričalo kao o "ljubavi koja ne smije da se pominje", a ono što je zaista fantastično jeste koliko smo daleko dogurali kada je o prihvatanju tih stvari riječ", kaže lord Ajvar.

Kako kaže, dugo je imao problema sa svojom seksualnošću, i na neki način ih još uvijek ima, ali se sada osjeća mnogo slobodnije i srećnije.

"Sama činjenica da sada mogu da govorim o tome je veliki korak za mene. Sve do sada sam živio kao heteroseksualac, pa mi je život sa muškarcem zaista nov. Ali, korak po korak", dodaje on.

Lord Mauntbaten se 2011. godine razveo od Penelope Tompson, sa kojom je 17 godina bio u braku i imaju tri ćerke zajedno.

Njegov novi dečko je u dobrim odnosima sa Penelopom i ćerkama, koje će radije živjeti u kući sa dva muškarca nego sa maćehom.

"Išao sam na jogu sa Penelopom i svi su mislili da sam joj ja novi dečko. Morao je da im objasni da sam Ajvarov dečko, a ne njen", iskren je Džejms.

24sata.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.