Da li je ona kriva  za razvod Anđeline  i Breda? (FOTO)
Marion Kotijar

Počela su nagađanja!

Da li je ona kriva za razvod Anđeline i Breda? (FOTO)

Francuska glumica Marion Kotijar, navodno, je jedan od razloga za razvod najpoznatijeg holivudskog para - Anđeline Džoli i Breda Pita. Pročitajte šta se još nagađa u svjetskim tabloidima.

Počela su nagađanja!

Tek što je svijetom odjeknula vijest da je Anđelina Džoli podnijela zahtjev za razvod braka od Breda Pita sa kojim ima šestoro djece, počela su nagađanja u svjetskim medijima šta je "pravi razlog" krahu partnerskog života ovog najpoznatijeg holivudskog para.

Jedni tvrde da Bred mnogo pije i da je često agresivan i bahat i da Anđelina to više ne želi da trpi, kao ni da takav bude blizu djece.

Drugi, pak, navode da je razlog Bredovo nevjerstvo.

Navodno je Anđelina angažovala privatnog dekektiva koji je utvrdio da Bred jeste bio nevjeran i da je "švrljao" sa 40-godišnjom francuskom glumicom Marion Kotijar, koja je i pjevačica i aktivistkinja "Grinpisa" (Greenpeace).

marionkotijar3

Getty Images

Navodno su se Bred i Marion "spetljali" na snimanju filma "Allied".

POGLEDAJTE TREJLER

Bilo je, tvrde neimenovani izvori pojedinih američkih tabloida, razuzdano tokom snimanja tog filma. "Bilo je tu svačega, droge, alkohola, ruskih prostitutki... Anđelina je Bredu rekla da sve zna i da joj je dosta svega", tvrde ti izvori.

Ima i onih koji kažu da je razlog za razvod taj što se ne slažu u načinu života. Dok je Anđelii "prekipio" Holivud i želi da se više posveti humanitarnim misijama širom svijeta, dotle Bred više voli izlaske i burniji život, kao i mu ne pada na pamet da zapostavi filmsku karijeru.

"Oni se, jednostavno, potpuno razlikuju u tome šta žele i kako žele da žive. Uz to, njoj smeta i što je Bred mnogo prisniji sa njenim ocem, čuvenim glumcem Džonom Vojtom, od nje", kažu drugi izvori. 

Mondo. me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.