Advokat Anđeline Džoli: Odluka o razvodu donešena zbog
Anđelina Džoli i Bred Pit

Traži starateljstvo

Advokat Anđeline Džoli: Odluka o razvodu donešena zbog "zdravlja porodice"

Odluka o razvodu slavnog holivudskog glumačkog para Anđeline Džoli i Bred Pita donesena je zbog "zdravlja porodice", izjavio je advokat slavne glumice Robert Ofer.

Vijest o razvodu para popularno nazvanog "Bradgelina" sinoć je odjeknula u svim svjetskim medijima. Kako je više puta potvrđeno, Džoli je podnijela zahtjev za razvod, a u njemu traži starateljtvo nad svih šestoro djece, dok bi Brad Pit imao samo pravo posjete.

U izjavi za magazin "People" Pit je kratko rekao: "Ja sam jako tužan zbog toga, ali ono što je najvažnije sada je dobrobit naše djece. Ljubazno molim medije da nam daju prostor u ovom periodu".

Izvori bliski paru su izjavili da je Anđelina odlučila okončati njihov brak zbog načina na koji je Bred odgajao djecu. Navodno je bila veoma uzrujana zbog nekih njegovih metoda odgoja Madoksa, Paksa, Zahara, Šajlo  i blizanaca Noks i Vivijen. Glumica, kako navode američki mediji, nije tražila alimentaciju niti bilo koji drugi oblik novčane podrške.

Poznati holivudski par se vjenčao u avgustu 2014. godine, a zajedno su od 2004. godine. Jedna od prvih reakcija na razvod slavnog para koji je važio i za najljepši svjetski par stigla je od glumca Džordža Klunija 

Kako prenosi CNN, kućni prijatelj para bio je šokiran viješću koju je saznao od novinara.

"Šta se desilo? Nisam znao da se razvode... Veoma mi je žao", rekao je Kluni.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.