Voštane figure Anđeline Džoli i Breda Pita već razdvojene!
Foto: Getty images

Odmah nakon vijesti o razvodu

Voštane figure Anđeline Džoli i Breda Pita već razdvojene!

Muzej voštanih figura u Londonu "Madam Tiso" saopštio je danas da je razdvojio voštane figure američkih glumaca Anđeline Džoli i Breda Pita, nakon što je holivudski par objavio da se razvodi.

"Reagovali smo brzo na jučerašnje vijesti o rastanku Anđeline Džoli i Breda Pita i njihov plan da se razvedu odrazivši rastanak u atrakciji", rekla je portparolka tog muzeja. Voštane figure Džoli i Pita, koje su postavljene 2013. godine, sada su na "pristojnoj udaljenosti" jedna od druge, istakla je ona, a prenio Rojters. 

Džoli sada pravi društvo Nikol Kidman, dok je Pit pored svog kolege, s kojim je u više navrata glumio, Mograna Frimana. 

Advokat Anđeline Džoli je u utorak saopštio da je ona podnijela zahtjev za razvod braka od Pita. "Odluka je donijeta zbog zdravlja porodice", naveo je Ofer u saopštenju, navodi Rojters. 

Džoli je podnijela zahtjev u ponedjeljak u Višem sudu u Los Anđelesu navodeći kao razlog "nepomirljive razlike", pokazuju sudska dokumenta. 

Glumica je tražila puno fizičko starateljstvo nad njihovo šestoro djece uz pravo posjećivanja Pita. Džoli i Pit venčali su se u avgustu 2014, a u vezi su proveli 12 godina. Pored troje biološke djece, imaju sinove, koji su usvojeni iz Kambodže i Vijetnama, kao i kćerku usvojenu iz Etiopije.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.