Ne planira da se mijenja: Dok žena čuva dijete Vlado Georgijev zapalio za Crnu Goru (Foto)
Vlado Georgijev

Otišao na pecanje

Ne planira da se mijenja: Dok žena čuva dijete Vlado Georgijev zapalio za Crnu Goru (Foto)

Iako bi hejteri sada osuli paljbu po njemu, Vlado Georgiev je još davnih dana najavio da ne planira da se mijenja, čak ni kada jednog dana dobije dijete, te da ni tada neće mnogo mijenjati svoj stil života.

Tako je poznati pjevač samo desetak dana nakon što je postao otac male Sofije otišao za Herceg Novi, a fotografija koju je okačio na svoj Instagram profil ima i propratni status u kome on kaže kako je upravo krenuo na pecanje.

1436011518629702639371561498825212710354944n1

Foto:Insagram

Podsjetimo, slavni kantautor prije 12 dana postao je otac, kada je njegova izabranica Milica Samardžija na svijet donijela djevojčicu Sofiju. Georgiev je danima slavio u Beogradu rođenje prvog djeteta.

Alo.rs

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.