Điđi Hadid napadnuta  u centru Milana (Foto, Video)
Điđi Hadid

Udarala napadača i rukama i nogama

Điđi Hadid napadnuta u centru Milana (Foto, Video)

Poznata manekenka Điđi Hadid napadnuta je u centru Milana dok se slikala sa fanovima.

Manekenka je nakon revije krenula sa svojom sestrom Belom ka izlazu, zastale su da se fotografišu sa fanovima kada se desio neočekivani incident, prenosi Alo.

Prankster Vitalij Sedjuk joj je prišao sa leđa i podigao je.

Šokirana manekenka udarala je napadača i rukama i nogama.

"Ko si ti, šta misliš ko si ti", vrištala je manekenka.

gh

Bela je pokušavala da oslobodi sestru, a obezbeđenje je brzo regovalo, nakon čega je Điđi Hadid potrčala za napadačem pokušavajući da mu "vrati milo za drago".

Prankster je objasnio svoj postupak na društvenim mrežama.

"Điđi je divna, ali ona i njena prijateljica Kendal Džener nemaju šta da traže u visokoj modi. Ovim što sam uradio želim da ohrabrim ljude iz modne industrije da na pistu dovedu prave talente, kao i na naslovnu stranu Voga, umjesto djevojaka sa jakim vezama i sa Instagrama. Ovo je takođe poziv na buđenje upućen Ani Vintur koja je pretvorila Vog u tabloid stavivši Kardašijanke i ostale sumnjive "poznate" na naslovnu stranu ovog nekada poštovanog magazina", napisao je Vitalij.

 

A video posted by Zigi Updates (@z.igi) on Sep 22, 2016 at 5:43am PDT

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.