Paris Hilton danas stiže u Beograd?
Foto:Profimedia

Gošća na privatnoj zabavi

Paris Hilton danas stiže u Beograd?

Iako je najavljeno da će najpoznatija svjetska starleta sjutra stići u srpsku prijestonicu, šuška se da bi Paris Hilton danas trebalo da sleti kako bi večeras prisustvovala privatnoj zabavi na Novom Beogradu.

Žurku organizuje privatna firma, a medijima će pristup biti strogo zabranjen. Paris je poželjela da dođe u Srbiju dan ranije kako bi iskusila noćni život Beograda. Društvo će joj praviti menadžer Džejson Mur, a u stopu će ih pratiti privatno obezbjeđenje.

- Paris dolazi poslovno na tu privatnu žurku jer sarađuje sa firmom koja organizuje proslavu. Potpisala je ugovor o strogoj tajnosti, baš kao i sve ostale zvanice, tako da se svi plaše da iznose detalje - rekao je izvor blizak organizatoru žurke za "Informer".

On je dodao i da bogata nasljednica obožava dobar noćni provod i da se već dogovorila sa svojim timom da je pravo sa aerodroma odvedu na neki od splavova.

- Nije imala specijalne zahtjeve. Rezervisali su joj apartman u luksuznom hotelu i zamolila je da joj flaširana voda bude stalno na raspolaganju. Ona će na žurki biti di-džej, puštaće muziku i zabavljaće goste - objasnio je isti izvor.

Sa starletom u Beograd dolazi i Alen Delon i Šon Pol.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.