Evo kako su Jelena i Novak zasjenili sve na Armanijevoj reviji (FOTO)
Foto:Profimedia

Crno - Bijeli Đokovići

Evo kako su Jelena i Novak zasjenili sve na Armanijevoj reviji (FOTO)

Jelena i Novak Đoković pratili su iz prvog reda modnu reviju Đorđa Armanija na Nedjelji mode u Milanu.

Slavni par na događaj je došao sa roditeljima, a zajedničku porodičnu fotografiju supruga najboljeg tenisera svijeta objavila je na društvenim mrežama.

heQktkqTURBXy81NmU2ZDIyZmFiY2U1ZWFhMzM4NjUyYzVhMzRhY2NjMC5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Foto:Profimedia

Novak i Jelena privukli su poglede okupljenih fanova, paparaca i pa su ih svjetski mediji istakli kao najveće zvijezde na reviji.

Pored njih je sjedala i Serena Vilijams, koja je nedavno prisustvovala njihovom velikom humanitarnom događaju, kojim su prikupljali novac za fondaciju Novak Đoković.

40sktkqTURBXy82MmQyMzEyYmJjYmI4ZWQyMjU3YmNlMWNkNmUyZWM2Ni5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Foto: Profimedia

"Dejli Mejl" piše da je Novak izgledao veoma atraktivno u bijeloj košulji, crnoj jakni i uskim farmericama, dok je njegova "prelijepa supruga Jelena izabrala sličan stajling" – bijele pantalone i košulju, i crnu kožnu jaknu. Svoju kombinaciju učinila je glamuroznijom visokim potpeticama u jarko crvenoj boji.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.