Svađa Breda Pita i njegovog  petnaestogodišnjeg sina zabilježena na snimku koji će mu pomoći
Bred Pit

Svađa Breda Pita i njegovog petnaestogodišnjeg sina zabilježena na snimku koji će mu pomoći

Kamera na aerodromu u Minesoti uhvatila je svađu Breda Pita i njegovog petnaestogodišnjeg sina Medoksa, a video bi mogao da posluži da dokaže nevinost glumca pred službama koje ga trenutno istražuju.

Svađa između Medoksa i Breda započela je navodno u avionu, a kulminirala je nakon sletanja, a iako se na snimku vidi da je glumac dosta galamio jasno je da ni u jednom trenutku nije fizički nasrnuo na sina. 

Snimak još uvijek nije dospio u javnost, ali bi trebalo da pomogne FBI-ju i Socijalnoj službi Los Anđelesa da donesu odluku da li je potrebno otvarati istragu. 

Navodno, ova svađa je bila kap koja je prelila čašu da Anđelina podnese zahtjev za razvod.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.