Trenutno najsrećnija osoba na svijetu: Dženifer ne skida osmijeh s lica(VIDEO)
Dženifer Aniston

Prvi put u javnosti

Trenutno najsrećnija osoba na svijetu: Dženifer ne skida osmijeh s lica(VIDEO)

Tema broj jedan u svjetskim medijima je i dalje razvod godine, Anđeline Džoli i Breda Pita, naravno. Za to vrijeme, internet zajednica se pozabavila i lijepo našalila na račun uskoro bivših supružnika, tako što je u cijelu priču ubacila Dženifer Aniston koja je, kako su je u šali etiketirali, trenutno najsrećnija osoba na svijetu.

Mediji se jednako bave Bredovom bivšom, koja se od kada je Anđelina podnijela zahtjev za razvod, nije pojavljivala u javnosti, sve do sinoć. Ona je naime, slikana kako sa suprugom Džastinom Teruom izlazi iz jednog restorana sa večere... 

Fotografi i novinari su ih opsijedali sa pitanjima o razvodu, a poznati par je sve ignorisao ne skidajući smiješak sa lica. Zaključak je da Džen blista, a zašto i ne bi?

Super žena

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.