Ovo je bio najveći problem u odnosu Anđeline i Breda
Anđelina Džoli i Bred Pit

Najnoviji detalji razvoda godine

Ovo je bio najveći problem u odnosu Anđeline i Breda

Bredu se to, kako navode mediji, nije dopalo.

Strani mediji pišu da je ogroman problem u braku ovog para bila Anđelinina želja da ima otvoren brak i da spava s drugim muškarcima. Glumica je navodno željela da se odseli s djecom u Veliku Britaniju, a da Bred ostane u Los Anđelesu. 

"Željela je da ima otvoren brak i da spava s drugim muškarcima. Bredu se to naravno nije dopalo i tada su počeli ogromni problemi između njih", navode. 

Ona je Velikoj Britaniji takođe željela da se posveti ozbiljnoj političkoj karijeri i da živi svoj život, a da za javnost sve ostane kao da su srećan par...

Super žena

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.