Severina o snimku iz prošlosti:Divim se svojoj hrabrosti iako me je sramota (VIDEO)
Severina Kojić

Prisjeća se

Severina o snimku iz prošlosti:Divim se svojoj hrabrosti iako me je sramota (VIDEO)

Severina Kojić priznala je da ju je sramota zbog video snimka iz prošlosti, toliko da je "zatvarala oči od srama, ali se divila svojoj hrabrosti".

Severina je na domaćoj estradnoj sceni prisutna od 1989. a sudeći po snimcima sa početka karijere srpska snajka se i te kako promijenila.

Pjevačica je na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici podijelila snimak jedne emisije i koncerta iz davne 1993, kada je imala samo 21. godinu.

- Poslali su mi ovaj koncert iz 1993. i priznajem, gledajući ga, smijao mi se brk, malo sam zatvarala oči od srama, ali većinu vremena sam se divila hrabrosti. Pao mi je na pamet citat iz Smogovaca: ''Oni su mali, ali su veliki, odnosno, hoću reći, nisu više mali, ali su dosta veliki da ne budu mali.''

Alo rs

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.