Uživa u apartmanu: Prve fotografije Seke Aleksić iz porodilišta! (FOTO)
Foto:Instagram

Jakov se ne odvaja od mame, a emocije ih preplavljuju

Uživa u apartmanu: Prve fotografije Seke Aleksić iz porodilišta! (FOTO)

Folk zvijezda porodila se u subotu i na svijet donijela svog prvog nasljednika, preslatkog dječaka Jakova koji je odmah opčinio svoje roditelje.

Seka Aleksić odmah nakon rođenja sina rekla je ljekarima da je porođaj bio bolan, ali  čim je ugledala Jakova sav bol nestao. 

Pjevačicin suprug Veljko sve vrijeme je bio uz nju, a prisustvovao je i porođaju. 

138280img20160927wa0005ff

FOTO: INSTAGRAM

Seka i Jakov se odlično osjećaju, a pjevačica je sa svojim fanovima podijelila kako izgleda njihov apartman, prepun cvijeća i poklona koji ne prestaju da pristižu za mamu i bebu.

seka

FOTO: INSTAGRAM

Iako je bilo planirano da se porođaj dogodi sredinom oktobra u Beču, Jakov je požurio, pa se ponosna mama porodila u Beogradu.

138278img20160927wa0001ff

FOTO: INSTAGRAM

Krevetić za malog nasljednika je tik do maminog, pa se njih dvoje ne odvajaju. 

Stori.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.