Cecin sin opisao svoj prvi seks, i otkrio sve detalje! (VIDEO)
Foto;Printksin: Youtube

Traumatično iskustvo

Cecin sin opisao svoj prvi seks, i otkrio sve detalje! (VIDEO)

Veljko Ražnatović ispričao je detalje svog prvog seksualnog iskustva, koje je nazvao traumatičnim, te otkrio da je odmah posle pozvao svoju majku Cecu Ražnatović.

Sin folk dive je gostujući u emisiji "Ami Dži šou" odgovorio na škakljivo pitanje.

- Nije bilo neko lijepo iskustvo, šta više bilo je traumatično. Imao sam 12-13 godina, a ona 16. To se desilo u muškom toaletu, i odmah posle sam pozvao mamu i rekao joj: "Mama, desilo se!"

Veljku je u emisiji društvo pravila i nova djevojka, Ksenija Bujišić. Oni su otkrili da su glasine o njihovom vjenčanju neistinite, ali da je njihova veza ozbiljna.

Sin Cece Ražnatović rekao je i da nema ništa protiv toga da se njegova majka ponovo uda.

- Mi ćemo otići, imaćemo svoje živote, neće ona da sjedi sama. Ona je mog oca i više nego ispoštovala u svakom mogućem aspektu naših života, sve njegove probleme ponijela je kao lavica, tako ja nju zovem. Samo riječi hvale imam za najbolju majku na svijetu. Nikad nam ništa u životu nije falilo, uvijek je bila sama protiv svih - rekao je Veljko, a na pitanje šta bi danas rekao svom ocu, odgovara:

- Da je sve ok, da ne brine ništa i da će sve ostati onako kako je zamislio, dok sam ja živ.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.