Potpuno opušteno: Ceca sa porodicom na jutarnjoj kafi (FOTO)
Foto:Alo.rs

Bez grama šminke

Potpuno opušteno: Ceca sa porodicom na jutarnjoj kafi (FOTO)

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović iznenadila je sve u jednom beogradskom kafiću kada se potpuno opušteno, poput ostalih gostiju, pojavila i sjela u baštu.

Sa njom je bila i ćerka Anastasija sa drugaricom, sin Veljko, ali i nova snajka Ksenija Bujišić.

Paparaco „Alo!” uslikao je djelić ove porodične atmosfere pod vedrim nebom na Vračaru, a sudeći po fotografijama, nova snajka se dobro uklopila u tim Ražnatovića.

Očigledno da folk diva iza scene vodi sasvim običan život bez potrebe da u svakom trenutku i na svakom mjestu bude tip-top sređena. U istom fazonu kao buduća svekrva bila je i Ksenija, dok je Anastasija očigledno planirala unaprijed svoje dalje putešestije, pa se našminkala. Ona i njena drugarica su porodično druženje napustile ranije, dok su Ceca, sin i snajka ostali da ćaskaju uz kafu i cijeđeni sok.

A da je Veljko i te kako mamin sin, govori osmjeh na Cecinom licu dok ga miluje iako Ksenija ne može da dođe do daha od smijeha zbog toga.

431000x0

Foto:Alo.rs

Očigledno da je Ražnatović imao jednu od svojih tipičnih izjava kojima je zasmijao ove dva najbitnije žene u njegovom životu. Dok je vesela petorka uživala u sunčanom danu, stalni gosti ovog kafića potpuno su zgranuto gledali u sto za kojim je sjedala folk diva.

Alo.rs

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.