Anđelina postavila uslove Bredu ako želi da vidi djecu
Anđelina i Bred

Mora da se podvrgne testovima na drogu i alkohol

Anđelina postavila uslove Bredu ako želi da vidi djecu

Američki glumac Bred Pit moraće da se podvrgne testovima na drogu i alkohol kako bi mogao da vidi svoje šestoro djece i to je dio privremenog dogovora sa suprugom Anđelinom Džoli, rekle su dvije osobe upoznate s dogovorom para pred razvodom.

Privremeni dogovor, koji važi do 20. oktobra, prva je konkretna stvar koju je slavni par postigao u svađi nakon što je glumica podnijela zahtjev za razvod 20. septembra.

Pozivajući se na "zdravlje porodice", glumica je tražila potpuno starateljstvo nad djecom.

Pedesetdvogodišnji Bred Pit i četrdesetjednogodišnja Anđelina Džoli saglasili su se da prođu individualno savjetovanje, a Pit će u početku djecu viđati u prisustvu terapeuta, tvrde izvori koji su željeli da ostanu anonimni.

Strani mediji ističu da od razdvajanja slavnog para, 15. septembra, glumac nije vidio svoju djecu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.