Savo priznaje grešku: Pretjerao sam, izvinio sam se Mariji Šerifović zbog grube šale!
Foto:Screenshot

Spustio loptu

Savo priznaje grešku: Pretjerao sam, izvinio sam se Mariji Šerifović zbog grube šale!

Marija Šerifović i Savo Perović, kandidat koji se prošle godine takmičio u "Zvezdama Granda", razmijenili su nekoliko uvreda putem društvenih mreža.

U drugoj emisiji nove sezone "Zvezda Granda" Marija Šerifović uporedila je Petra Vasića sa Savom Perovićem. Vasić se, inače, takmičio i u prethodnim sezonama, ali je promijenio imidž.

- Ti si vizuelno mješavina Saše Kovačevića i Sava Perovića, ali nisi pikavac kao Savo. Uzeo si najbolje od Sava i najbolje od Saše i tako si super moderan - rekla je Šerifovićeva, a poslije njenog komentara oglasio se i Perović.

- Izađi mi na crtu da ga mjerimo. Duboko razmišljam da mi novi nadimak bude "Pikavac" - napisao je Perović na Instagramu, ali je ubrzo obrisao komentar. Ipak, pjevačica mu nije ostala dužna.

- Dragi, mali Savo... Razmišljala sam da koristim identični vokabular kao i ti, ali evo biću "fina". Da ti nije bilo Karleuše i mene u prethodnoj sezoni "Zvezda Granda", ne bi stigao ni do trećeg kruga. To sto si nizak, tačnije pikavac (što vrlo često znam da kažem i za sebe) nikada i nikako ti ne daje za pravo da me zoveš na crtu da mjerimo bilo šta, a ukoliko bi i došlo do toga vjeruj mi da je sve kod mene i duže i veće i šire. Tako da, nema potrebe liječiti frustracije na ovakav način iz nekoliko razloga... Prvo, nekulturno je, drugo zbog te količine nekukture gdje te vidim zgaziću te kao bubašvabu. I to će biti jako brzo! Vjeruj mi. Pozdrav, Marija Šerifović - poručila mu je pjevačica.

Perović se poslije svega izvinio i rekao da mu nije bila namjera da vrijeđa Mariju.

- Nisam imao namjeru da uvrijedim Mariju i žao mi je što je moju šalu shvatila kao zlonamjernu. Iz ovog ugla vidim da sam možda malo pretjerao, pa samo zbog toga uklonio klip sa komentarom kako se ne bismo dalje prepucavali. O Mariji i dalje mislim sve najbolje - rekao je Savo za "Tračaru".

Alo. rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.