Bred Pit na rubu očaja nakon bračnog brodoloma
Anđelina Džoli i Bred Pit

Svakodnevno plače

Bred Pit na rubu očaja nakon bračnog brodoloma

Prošlo je tačno dvije sedmice otkad je Anđelina predala papire za razvod od Breda. Glumac još uvijek ne može vjerovati u šta mu se život preko noći pretvorio i potpuno je slomljen.

Još je skhrvan i često plače. Ne može vjerovati u šta mu se život pretvorio, rekao je izvor blizak Bred Pitu (52) za US Weekly. Bred navodno vrlo teško podnosi novonastalu situaciju te svaki dan zove roditelje.

- Djeca su jedina stvar koja mu je trenutno bitna. Utjehu pronalazi u razgovoru s roditeljima i prijateljima, a najviše s mamom s kojom se čuje svaki dan - dodao je izvor. 

Bredovi roditelji, Jane i i Bill žive u Misouri. Bred ima i brata Douga (50) te sestru Julie (47). 

Anđelina je predala zahtjev za razvod od Pita prije tačno dvije nedjele, nakon incidenta u privatnom avionu tokom kojeg je glumac nasrnuo na svog sina Madoksa (15). 

Zvjezdani par uspio se dogovoriti da Anđelini starateljstvo nad djecom pripada do 20. oktobra. Za to vrijeme, Bred će ići na terapiju, a djecu će posjećivati u prisustvu terapeuta. Cijela porodica takođe će zajedno, ali i individualno, ići na savjetovanje. 

Anđelina trenutno živi u unajmljenoj vili u Malibu, dok je Bred ostao na njihovom imanju u Holivud Hilsu. 

Kolektiv.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.