Prijateljica bliska Bredu i Anđelini otkriva:Uništila ga je kao i sve muškarce prije njega
Anđelina Džoli i Bred Pit

Izgubili prijatelja

Prijateljica bliska Bredu i Anđelini otkriva:Uništila ga je kao i sve muškarce prije njega

Razvod holivudskog para Anđeline Džoli i Breda Pita svakodnevno popunjava strane štampanih i elektronskih medija.

Veliki broj prijatelja poznatog para stalo je u odbranu Breda Pita, a za njegovu bivšu suprugu nemaju lijepih riječi. 

Gošća Endija Koena na radiju “Sirius XM“ bila je bliska prijateljica Breda Pita, Melisa Etridž, koja je kazala da su priče o zlostavljanju djece neutemeljene i izmišljene. 

“Mnogo mi je žao što neko namjerno ulazi u detalje nečega što je privatno, kao što je brak, veza ili odnos sa djecom, kao što se to trenutno radi. Dva puta sam ovo prošla i dobro poznajem sve procese i jednostavno znam kad se informacije zlonamjerno mijenjaju“, kazala je Melisa.

Anđelina je podnijela zahtjev za razvod braka zbog “nepomirljivih razlika“. Ona traži potpuno starateljstvo nad šestoro djece koje ima u braku sa Pitom, biološke i usvojene. 

“Nadam se da će se Bred osvijestiti. Mnogi od nas ga nismo vidjeli desetak godina. Izgubili smo prijatelja. Bila sam blizu kad je Anđelina radila gluposti sa Bilijem Bobom i Laurom Deren. To sam doživjela vrlo lično, a onda se sve ponovilo sa Dženifer i Bredom. Pomogla sam Lauri da se iseli iz njihove zajedničke kuće, čak sam jednom provalila u kuću kako bih došla do njenih stvari jer su svađe postale nesnosne“, objasnila je Melisa Etridž. 

Bred Pit nijednom u javnosti do sada nije izjavio nešto loše za svoju bivšu surpugu i brak na koji se trenutno stavlja tačka.

Bulevar B92

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.