Vlasnik stana odnio vrata i napao ćerku Marine Perazić!
Uplakana Marinina ćerka

Sjevale pesnice

Vlasnik stana odnio vrata i napao ćerku Marine Perazić!

Perazićka nije zaštitila Lunu dok se rvala sa Stevanom, koji im je iznajmio stan.

Poslije više dana prepucavanja između pjevačice Marine Perazić i Stevana Mrđana koji joj je iznajmio stan, došlo je do tuče ispred vrata njenog stana.

Kako je stanodavac već pokušavao da upadne u Marinin stan jer mu ona navodno duguje 3.500 eura, pjevačica je htjela da zamjeni vrata i bravu, međutim Stevan Mrđan to nije htio da dozvoli i nakon rvanja sa Lunom, Marininom ćerkom, uspio je da izvali vrata od stana.

Predsjednik kućnog savjeta koji je sve vrijeme gledao šta se dešava pozvao je policiju da se odmah vrati kako bi se situacija u zgradi regulisala, a zamolio je i da se Mrđan ukloni iz zgrada jer on zapravo i nije vlasnik stana. Policija je nakon 20 minuta ubjeđivanja privela Stevana Mrđana.

Marina Perazić veoma je uznemirena ovim događajem, budući da se njena ćerka zamalo potukla sa Mrđanom, i trenutno traži majstora kako bi zamijenila vrata, jer ne može noć provesti bez vrata od stana.

Spor oko kirije i toga čiji je zapravo stan Marina iznajmila traje već neko vrijeme, a kraj se ne očekuje skoro.

"Dobila sam poziv od suda i tek tada sam saznala da sam žrtva prevare. Po sudskom rješenju od 8. jula 2010. godine, stan koji mi je Stevan Mrđan izdao u stvari je vlasništvo njegovog maloljetnog unuka, koji živi sa ocem i kome je otac kao roditelj jedini zakonski zastupnik", kaže Marina koja je kako je izjavila, kiriju redovno plaćala.

(Svet plus)