Karleuša uz pomoć fotošopa promijenila lični opis (FOTO)
Foto:Printscreen

Sodoma i gomora

Karleuša uz pomoć fotošopa promijenila lični opis (FOTO)

Pjevačica Jelena Karleuša očigledno se previše druži sa fotošopom, koji joj je otkad se ugojila najbolji prijatelj, pa je pomoću tog programa promijenila lični opis.

 Jelena ima dimenzije dvostruko veće od onih kojima se hvali na društvenim mrežama. Taj program koriste i njene koleginice, ali je većina umjerena po tom pitanju, dok mala od skandala u nekoliko poteza steše pola sebe.

Karleuša je na snimanje emisije „Grand specijal“ došla u mrežastom kombinezonu iz kojeg se prelivalo salo, dok se njena gabaritna pozadina ljuljala pri svakom pokretu. Svi koji su se našli na sceni bili su zgroženi njenom smjelošću da se pojavi tako obučena kada je svjesna svoje kilaže i gabarita. Da stvar bude gora, Jelena je prije ulaska u studio na društvene mreže okačila fotografiju u toj odjevnoj kombinaciji, a sliku je potpuno „ispeglala“.

Ona je koristeći fotošop stanjila butine, zategla stomak i podbradak, što je daleko od realnog stanja. Tako tehnički „sređena“, mala od skandala je prava riba, ipak čemu sve to, kada pogled na njeno tijelo otkriva suštu suprotnost. Ni šminka, ni visoke potpetice nisu joj pomogle da izgleda mršavije, čak ni crna odjevna kombinacija.

371000x0

 Foto: instagram

Dosta se mala od skandala izgladnjivala kako bi izgledala u formi, ali se očigledno u poslednje vrijeme prepustila slatkim užicima kulinarstva. Da joj ipak sit stomak nije važniji od izgleda, osim kada je gladna, govori činjenica da se JK uljepšava fotošopom kako svoje fanove ne bi iznevjerila. Postoji još jedan razlog, Karleuša je godinama čekala svaku priliku kako bi isprozivala svoje koleginice zbog celulita, viška kilograma i otromboljenog tijela, pa bi joj se ove riječi vratile kao bumerang.

381000x0

Koliko je teška, na snimanju ove emisije osjetila je Marija Šerifović, kojoj je JK sjela u krilo, zbog čega je evrovizijska pobjednica jedva disala.

Alo.rs

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.