Ani Nikolić nije dobro: Pjevačica nakon skandala otkazuje nastupe
Foto:Instagram

Oglasila se

Ani Nikolić nije dobro: Pjevačica nakon skandala otkazuje nastupe

Pjevačica Ana Nikolić je nakon incidenta sa svojim suprugom Rastom, koji se dogodio na Voždovcu, otkazala sve nastupe.

Ana i njen suprug Stefan Đurić Rasta samo dan prije su se žestoko posvađali nakon čega je usledio fizički obračun, a pjevačica je otkazala sve zakazane nastupe.

"Dragi moji žao mi je što se zbog zdravstvenih problema nećemo družiti ovog vikenda u Zagrebu i Strazburgu. Stižem vam uskoro u najboljem izdanju. Volim vas", napisala je Ana na svom Instagram profilu, a ovo je već drugi put za kratko vrijeme da otkazuje nastupe.

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta su izgovorili sudbonosno da 27. jula. Oni su tom prilikom organizovali tajno građansko vjenčanje. 

Alo.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.