Kim je odlučila da promijeni život: Nema više golotinje, hvalisanja bogatstvom i skupim putovanjima
Kim Kardašijan

Nije sve u novcu

Kim je odlučila da promijeni život: Nema više golotinje, hvalisanja bogatstvom i skupim putovanjima

Materijalne stvari ništa ne znače. Nije sve u novcu, nije vrijedno toga, rekla je najpoznatija starleta na svijetu

Kim Kardašijan (35) je još u šoku zbog pljačke koje se dogodila dok je boravila u pariškom apartmanu. Dio javnosti, francuska policija, ali i zvijezde poput dizajnera Karla Lagerfelda (83) smatraju da je Kim sama kriva jer se često hvali svojim luksuznim životom na društvenim mrežama.

O cijelom slučaju je progovorio i bivši član bande pljačkaša "Pink Panther" Pavle Stanimirović. On je uvjeren da je upravo ta banda odgovorna za pljačku zvijezde.

Pavle smatra da je Kim bila laka meta, a dobro organizovanim pljačkašima pomogli su konobari, čuvari ili čistačice koji su, tvrdi, Hrvati ili Srbi. Članovi Pink Pantera mahom dolaze iz bivše Jugoslavije.

Sada joj je krivo što je objavljivala fotografije na kojima nosi prsten vrijedan 4 miliona dolara", izjavio je izvor blizak rijaliti zvijezdi, prenosi Daily Mail.

Baš kao i njeni kritičari, i Kim sada, navodno, krivi samu sebe.

Glavni svjedok pljačke je portir kojeg su razbojnici natjerali da ih odvede u Kiminu sobu i koji je bio s njima dok su je vezali, odnijeli u kadu i prijetili joj pištoljem. Rijaliti zvijezda je u iskazu otkrila da je portir bio neobično smiren tokom cijelog incidenta.

145477007559519545531963754449905226088448n

Foto:Instagram

Portir je francuskoj policiji ispričao da su razbojnici na ulazu u zgradu zahtijjevali da vide Kim, rekavši da je jako hitno. Policija smatra da u priči portira ima mnogo nelogičnosti te se slučaj dalje istražuje.

Rijaliti zvijezda se nakon pljačke vratila u svoj njujorški stan, gdje je svakodnevno posjećuju prijatelji i donose joj slatkiše i poklone. Kim je, kažu prijatelji, odlučila da pauzira s poslom na mjesec dana.

"Materijalne stvari ništa ne znači. Nije sve u novcu, nije vrijedno toga", navodno je rekla Kim.

Kurir