Anastasija Ražnatović ima novi poslovni projekat
Anastasija Ražnatović

"Tezga" od 20.000 eura

Anastasija Ražnatović ima novi poslovni projekat

Nasljednica Svetlane Ražnatović Cece ugovorila je veoma unosnu "tezgu" - reklamiraće bunde i za to će dobiti 20.000 eura, piše srpska štampa.

Anastasija je potvrdila da je angažovana kao zaštitno lice brenda koji proizvodi bunde od pravogkrzna.

"Osjećaj je predivan, srećna sam što mogu da se oprobam u ovome jer me je oduvijek interesovala moda. Ponosna sam što sa svojih 18 godina, kao student, samostalno učestvujem u kampanji. Od mene se očekuje tačnost, profesionalnost, vrijedan rad i kreativnost", rekla je ona za "Informer".

Taj list piše da je Anastasiji već uplaćeno 20.000 eura pošto se obavezala da će ove zime nositi samo te bunde i fotkati se za reklamni editorijal, ali ona nije ni potvrdila, ni demantovala da je zaista riječ o tolikoj cifri.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.