Šon Pen u zagrljaju mlade ljepotice

Zavodnik

Šon Pen u zagrljaju mlade ljepotice

Svjetski mediji bruje o Lejli Džordž, 24-godišnjoj ljepotici koja je uhvaćena kako ljubi 32 godine starijeg glumca, čuvenog Šona Pena na plaži na Havajima.

Lejla je rođena u Australiji i pokušava da izgradi glumačku karijeru, a roditelji su joj takođe u filmskoj industriji. Njena majka, glumica Greta Skači ima 56 godina, kao i Lejlin novi momak, dok je njen otac Vinsent Donofrio, poznat po ulogama u filmu "Derdevil" i seriji "Red i zakon", godinu stariji od Šona Pena.

Lejla je do sada ostvarila tek nekoliko manjih uloga, ali se školovala u prestižnim glumačkim školama širom svijeta.

Ipak, njeno ime pojavilo se u novinama tek kad je uhvaćena u strasnom zagrljaju sa Šonom Penom, i to na plaži na Havajima, gdje slavni oskarovac ima vikendicu u koju je dovodio i bivšu vjerenicu Šarliz Teron.

Glumčeva kćerka Dilan godinu je starija od Lejle. Kada se u julu prošle godine okončala ljubavna veza između Šona i Šarliz Tenor mediji su prenosili da se ovaj glumac pomirio sa bivšom suprugom Madonom.

Daleke 1986. godine oni su se vjenčali, a u braku su bili samo tri godine. Glumac je za mjesec bio na dva koncerta pop dive, a nisu bježali ni od toga da poziraju fotografima. Pen je tada bio u prvom redu na koncertu u Njujorku, a onda je ponovio isto 14. oktobra u Vankuveru.

Napisao joj je i pismo u kom otkriva koliko je uživao u njenim nastupima. Poslije raskida sa Šarliz, Pena često povezuju sa atraktivnim ženama.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.