Cecine vrele fotografije u bikiniju (FOTO)
Foto :RAS

Ovo se rijetko viđa

Cecine vrele fotografije u bikiniju (FOTO)

Ona tokom karijere nije često pozirala razgolićena pred kamerama, a za razliku od mnogih koleginica fotografije u bikiniju ne dijeli na društvenim mrežama.

Ipak, Ceca Ražnatović je ovog ljeta napravila izuzetak, pa je pokazala svoje zategnuto tijelo i bujne obline u kupaćem kostimu.

Ove vrele slike folk dive nastale su proteklog ljeta tokom njenog odmora na Kipru, gdje ona ima kuću. Upravo tamo Ceca je ljetos sa sestrom Lidijom intimno proslavila 43. rođendan.

06kktkqTURBXy82MDFjZGYwOGEwODUxYmUzZDVkOGE0YzJjYzQ0ZjkzZS5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Foto:RAS

Ceca je ovo ljeto uglavnom provela radno. Nakon kratkog odmora na Kipru objavila je novi album "Autogram", a potom krenula i na turneju.

2tlktkqTURBXy9jZWYxZGVlOTgwZjk1YzEwY2EzZDgyNTdmZDkyNjAzMS5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Foto:RAS

Nakon dva koncerta u Bugarskoj, nastupa u Crnoj Gori, Guči, očekuju je i koncert u Novom Sadu, a po prvi put će nastupiti i u Londonu.

Blic.rs

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.